Warning: Creating default object from empty value in /data/e/4/e4510062-4e92-4d0f-9003-bda9b670a0ed/scom.se/public_html/bloggar/wpmu-settings.php on line 45
Frågestund med en patient på Elevkliniken @ Matilda Mossenberg

Frågestund med en patient på Elevkliniken

Jag tänkte att det kunde vara intressant att höra lite tankar och åsikter från en patient på skolans Elevklinik =) Min patient heter Emma, 27 år och ställde gärna upp på att svara på några frågor kring Osteopati och behandlingarna, det tackar vi för! :D

1. Hur kom du i kontakt med osteopati?

Det var nog egentligen när jag träffade dig och Anette från Scom. Vi jobbar extra på samma jobb och ni är osteopatstudenter. Faller sig naturligt att en vill veta mer!

2. Hur skulle du beskriva behandlingstillfällena/behandlingen?

Behagliga och individanpassade, det är också intressant att få förklaringar till varför jag kanske belastar fel vissa gånger.

3. Några spontana tankar? / vad fick dig att prova en behandling?

Det som lockade mig med osteopatin var dess helhetsperspektiv. Det stämmer mycket överens med mina egna värderingar om kroppen.

4. Märkt nån skillnad?

Absolut! Ibland har jag blivit lite orolig när det gjort ondare dagen efter, men sen har jag förstått att det ibland tillhör. Två dagar senare sitter jag rak som en pinne och känner mig alltid några centimeter längre! Bortsett från att värken försvunnit dårå.

5. Vem/vilka skulle du rekommendera att gå till osteopat

Jag har faktiskt rekommenderat flera! Jag tror att alla som märker av smärta eller spänningar i kroppen kan få lindring genom osteopatbehandling faktiskt. Så länge man inte behöver en gipsning kanske… :)

Sidor:

Din epostadress visas aldrig.
Obligatoriska fält är markerade med *