Warning: Creating default object from empty value in /data/e/4/e4510062-4e92-4d0f-9003-bda9b670a0ed/scom.se/public_html/bloggar/wpmu-settings.php on line 45
Veckans föreläsningar, april @ Matilda Mossenberg

Veckans föreläsningar, april

Efter årstentan på onsdagen hade vi repetition med Torbjörn Bladh och repetition med Alan Williams i GOE och Artikulation. Jag gillar repetition i skolan, det är mer som faller på plats och fastnar då än när jag tränar/pluggar hemma. Ska försöka åka upp till Sthlm under Maj så jag kan träna med några i klassen..,

Under torsdagen hade på först Alan Williams igen i Artikulation knä och fotled. Jag tycker verkligen om sättet Alan undervisar och kursen är riktigt rolig =) Alan vill att vi tränar på att visa våra praktiska kunskaper inför klassen, vilket är väldigt bra(inför de praktiska examinationerna t.ex). Även om jag skulle gå upp och göra helt fel, hålla fel, stå fel eller liknande så blir det inte jobbigt eller pinsamt för att Alan är väldigt pedagogisk och avslappnad och liksom  ”hjälper en till rätta” tills man lär sig =)

Under fredagen hade vi underbara Maria Engeström igen och ämnet var the gastro-intestinalsystem – matspjälkngssystemet. Ganska stort och mycket intressant ämne.

Under helgen hade vi föreläsningar i Holism med Cecilia Williams och MYO/OSA foot (ben och muskler i foten) med Jon Brandell. Tänka sig att alla bendelar faktiskt fastnade direkt och jag kan dom =) Dock har jag musklerna kvar att lära in =)

Ganska jobbig men bra vecka. Flera var sjuka och borta ifrån klassen så vi var väldigt få, nu är de hela fyra veckor hemma innan det är skola igen!

/M.

Sidor:

4 kommentarer

Din epostadress visas aldrig.
Obligatoriska fält är markerade med *