Warning: Creating default object from empty value in /data/e/4/e4510062-4e92-4d0f-9003-bda9b670a0ed/scom.se/public_html/bloggar/wpmu-settings.php on line 45
Elevkliniken @ Matilda Mossenberg

Elevkliniken

I måndags hade jag heldag i kliniken på skolan. Ibland har man bara sådär galet bra dagar som känns så otroligt givande, så att man vill vara där varje dag till man är klar med skolan(känns lite läskigt och overkligt att det bara är drygt ett år kvar..) Sån dag hade jag i måndags. Det var super intressant och det gick mkt bra med patienterna och jag lärde mig massa nya saker! Vår handledare är relativt ny, Bo Rudberg som håller till i Örebro, men det gick hur bra som helst ändå. :)

Ibland kan jag verkligen önska att utbildningen var CSN berättigad så att jag kunde lägga ner väldigt mycket mer tid på studierna men också att vara mer i kliniken, även om jag inte behandlar själv är det oerhört lärorikt att observera andra elever när de behandlar… :) Men, det är bara att traggla vidare som vanligt :)

Igår hade vi kvällsklinik efter skolan.. långa dagar på torsdagar! Det var ganska många patienter, och det är alltid roligt! Det var fullt upp för Daniel Jönsson som var handledare då :)

Sidor:

Din epostadress visas aldrig.
Obligatoriska fält är markerade med *